Kingsley Coman, sancţionat de clubul Bayern Munchen pentru că nu a condus maşina sponsorului la antrenamente

  • Kingsley Coman a încălcat regula impusă de clubul Bayern Munchen şi nu a folosit maşina sponsorului Audi pentru a ajunge la antrenamente.
  • Coman şi-a cerut scuze pentru greşeala sa.
  • Fotbalistul va organiza o sesiune de autografe pentru a-şi repara greşeala.
119 afișări
Imaginea articolului Kingsley Coman, sancţionat de clubul Bayern Munchen pentru că nu a condus maşina sponsorului la antrenamente

Sursa: Profimedia

Jucătorii celor de la Bayern Munchen trebuie să conducă spre şi de la baza de antrenamente într-un autoturism produs de compania Audi, sponsorul echipei.

Coman a încălcat această regulă deplasându-se la antrenamente în autoturismul său marca McLaren.

Coman şi-a cerut scuze pentru fapta sa şi spune că îşi va repara greşeala organizând o sesiune de autografe la fabrica Audi.

”Aş dori să îmi cer iertare clubului şi companiei Audi pentru că nu am ajuns la antrenamente în maşina sponsorului. Motivul a fost o oglindă stricată la maşina mea. Totuşi, asta a fost o greşeală. O voi repara, vizitând fabrica Audi pentru o sesiune de autografe cât mai curând posibil”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici