Kinsey Wolanski, blonda din finala Ligii Campionilor, o nouă apariţie. „Omagiul” adus lui Kobe Bryant, pe o pistă de la Cupa Mondială de Ski

  • Modelul Kinsey Wolanski pătruns în costum de baie pe o pistă de ski, unde se desfăşura o etapă a Cupei Mondiale
  • Tânăra purta în mână un afiş cu numele lui Kobe Bryant
  • Oamenii de ordine au intervenit imediat şi au scos-o din zona în care îşi făceau apariţia şi câţiva schiori
1301 afișări
Imaginea articolului Kinsey Wolanski, blonda din finala Ligii Campionilor, o nouă apariţie. „Omagiul” adus lui Kobe Bryant, pe o pistă de la Cupa Mondială de Ski

Sursa FOTO: Captură Twitter

Kinsey Wolanski a ieşit din nou în evidenţă, după episodul din finala Ligii Campionilor. Modelul a pătruns de această dată pe pista unde se desfăşura o etapă din Cupa Mondială de Ski.

Wolanski şi-a făcut apariţia în costum de baie şi avea un afiş pe care era scris numele lui Kobe Bryant. Oamenii de ordine au intervenit imediat şi au scos-o din zona în care îşi făceau apariţia şi câţiva schiori.

Kinsey Wolanski s-a făcut cunoscută după ce a pătruns pe teren în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, dintre Liverpool şi Tottenham. La câteva săptămâni distanţă, Instagramul i-a închis contul, din cauza numărului foarte mare de accesări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici