Kirschstein: Nu am mai apărat niciodată două lovituri de la 11 metri într-un singur meci

Portarul echipei ACS Poli Timişoara, Sascha Kirschstein, a declarat joi seară, după partida cu Steaua, pierdută cu scorul de 0-1, la care a respins mingea la două penaltiuri acordate grupării bucureştene, că a mai apărat lovituri de la 11 metri în Germania, dar niciodată două într-un singur meci.

2 afișări

"E adevărat că am apărat două lovituri de la 11 metri, dar cu toate acestea am primit gol şi am pierdut în această seară. Am ales bine locul şi la primul şi la al doilea penalti. Am apărat lovituri de la 11 metri în Germania, dar niciodată două într-un singur meci", a spus portarul german în vârstă de 35 de ani.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Golul a fost marcat de Chipciu, în minutul 32. Nicolae Stanciu a executat o lovitură de la 11 metri acordată de centralul Andrei Chivulete în urma unui henţ în careu al lui Sarmov, portarul Kirschstein a respins în faţă, iar Chipciu a înscris de la aproximativ 8 metri.

În minutul 27, Stanciu a ratat un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Artean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici