Klaus Iohannis, după aurul câştigat la nataţie: Felicitări, David!

Noua performanţă a lui David Popovici nu l-a lăsat indiferent pe preşedintele României, Klaus Iohannis, care l-a felicitat pe campionul român.

2119 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, după aurul câştigat la nataţie: Felicitări, David!

Klaus Iohannis, după aurul câştigat la nataţie: Felicitări, David!

„O nouă performanţă de excepţie pentru David Popovici, care a câştigat titlul mondial şi la proba de 100 de metri liber. Felicitări, David!”, a scris Klaus Iohannis, miercuri, pe Facebook.

Înotătorul David Popovici (17 ani), a obţinut miercuri cea de a doua medalie de aur la Mondialele de Nataţie de la Budapesta.

După titlul câştigat la 200 metri liber, românul s-a impus categoric şi în finala probei de 100 metri.

Rezultatul este unic în istoria nataţiei româneşti, Popovici devenind primul înotător român care devine campion mondial în probe masculine de nataţie. În plus, el este şi deţinătorul recordurilor mondiale de juniori la ambele probe.

Mai mult, a devenit abia al doilea înotător din istorie, care reuşeşte dubla, în cele două probe de liber, 100 şi 200 metri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici