Klaus Iohannis: Prin prezenţa mea la Fed Cup, reconfirm susţinerea pentru sportivii români

Preşedintele Klaus Iohannis, care a asistat sâmbătă, la Galaţi, la primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre România şi Spania, a notat pe Facebook că prin prezenţa sa la eveniment reconfirmă susţinerea pentru sportivii români care reprezintă ţara la competiţiile internaţionale.

479 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Prin prezenţa mea la Fed Cup, reconfirm susţinerea pentru sportivii români

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Sportul a reprezentat dintotdeauna o activitate care ne menţine sănătoşi, dar şi competitivi. Prin prezenţa mea astăzi la Fed Cup, reconfirm susţinerea pentru sportivii români care ne reprezintă la competiţiile internaţionale şi îi asigur de toată admiraţia mea. Felicitări echipei României!", a notat Iohannis, care a şi postat trei fotografii.

Echipele României şi Spaniei se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii de Fed Cup de la Galaţi, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii, la care a asistat şi preşedintele Klaus Iohannis, iar în a doua partidă Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. Înainte de începerea primului meci, echipa României a mers în faţa lojei în care se afla Iohannis şi sportivele au dat mâna cu preşedintele.

Duminică, începând de la ora 12.00, la Galaţi sunt programate confruntările de simplu Simona Halep - Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici