Kobe Bryant ar putea fi sancţionat pentru insulte homofobe la adresa unui arbitru

Baschetbalistul echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, ar putea fi sancţionat de NBA pentru insulte homofobe la adresa unui arbitru care a dictat fault tehnic la o fază în care a fost implicat, marţi, la un meci cu San Antonio, scor 102-92.

36 afișări
Imaginea articolului Kobe Bryant ar putea fi sancţionat pentru insulte homofobe la adresa unui arbitru

Kobe Bryant ar putea fi sancţionat pentru insulte homofobe la adresa unui arbitru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ceea ce am spus nu trebuie luat mot a mot, am reacţionat la nervi, într-un moment tensionat. Acele cuvinte nu reflectă sentimentele mele faţă de comunităţile de homosexuali şi lesbiene şi nu au fost rostite pentru a ofensa pe cineva", a afirmat Bryant într-un comunicat.

Mai multe asociaţii de apărare a drepturilor comunităţilor de homosexuali şi lesbiene au cerut, miercuri, ca Bryant să îşi ceară scuze pentru insulte.

Postul de televiziune TNT a surprins în timpul transmisiunii în direct a meciului de marţi imagini cu Bryant insultându-l pe arbitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici