Koeman îşi avertizează jucătorii înaintea amicalului Olandei cu Germania

”Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, şi-a avertizat selecţionerul Ronald Koeman jucătorii înaintea partidei de pregătire de marţi cu Germania.

116 afișări
Imaginea articolului Koeman îşi avertizează jucătorii înaintea amicalului Olandei cu Germania

Koeman îşi avertizează jucătorii înaintea amicalului Olandei cu Germania

Olandezii au învins Scoţia cu 4-0, vineri, la Amsterdam, tot într-un amical, dar Koeman a fost departe de a fi mulţumit de prestaţia echipei sale, despre care a spus că a fost una neglijentă, scrie Reuters.

Avertismentul lui Koeman faţă de jucătorii săi vine după ce Germania, tot într-un amical, a învins Franţa, cu 2-0, la Lyon.

"Vreau să jucăm mai bine în posesie şi să dăm mai puţine ocazii adversarilor", a declarat Koeman. "Am avut foarte multe mingi pierdute, de către mai mulţi jucători. (...) A fost dezamăgitor”, a mai arătat selecţionerul Olandei, referindu-se la victoria cu Scoţia.

Olanda are un cvintet de jucători din Bundesliga în echipa sa - Xavi Simons, Donyell Malen, Wout Weghorst, Jeremie Frimpong şi Matthijs de Ligt.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici