Kompany şi Dzeko sunt accidentaţi şi nu vor mai juca în acest an

Căpitanul echipei Manchester City, Vincent Kompany, şi atacantul Edin Dzeko sunt accidentaţi şi nu vor mai putea juca în acest an, a declarat, sâmbătă, tehnicianul Manuel Pellegrini, informează AFP.

68 afișări
Imaginea articolului Kompany şi Dzeko sunt accidentaţi şi nu vor mai juca în acest an

Vincent Kompany (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vincent are aceeaşi problemă la ischiogambieri ca acum două săptămâni. În ceea ce îl priveşte pe Edin, acesta are o problemă musculară la pulpă. Este dificil, pentru că mai avem multe meciuri, vom disputa trei în decurs de zece zile. Este imposibil ca ei să mai joace până la finalul anului", a spus Pellegrini.

Echipa Manchester City a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Leicester, în etapa a XVI-a a campionatului Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici