Kovacs: Ne dorim să intrăm în primele opt la Mondiale

Antrenorul naţionalei de polo a României, Kovacs Istvan, a declarat, duminică, la finalul Turneului Internaţional Cupa României, câştigat de tricolori, că speră într-o clasare în primele opt locuri la CM de Nataţie de la Roma, din luna iulie.

12 afișări
Imaginea articolului Kovacs: Ne dorim să intrăm în primele opt la Mondiale

Kovacs: Ne dorim să intrăm în primele opt la Mondiale (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Ne dorim să intrăm în primele opt locuri, dar ştim cu toţii că va fi greu. Suntem bucuroşi că am reuşit un turneu bun, acum la Bucureşti, cât despre faptul că am învins naţionala Ungariei, ţara mea natală, pot spune că nu sunt nici fericit, nici trist. E un meci, adevărat că important, dar a fost un turneu de pregătire, iar eu îmi doresc să câştigăm fiecare meci", a spus Kovacs Istvan.

Echipa României a obţinut trei victorii din trei partide, câştigând competiţia, 9-4 cu Rusia, 6-5 cu tripla campioană olimpică Ungaria, şi 8-7 cu Germania.

Antrenorul ungur al reprezentativei României a mai precizat că în cadrul pregătirii pentru Campionatul Mondial din luna iulie, poloiştii tricolori vor susţine săptămâna viitoare un stagiu comun de pregătire, în Ungaria, cu naţionala ţării vecine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici