Kriszta Incze a câştigat a treia medalie de bronz pentru România la Campionatul European de lupte de la Varşovia

România a mai câştigat vineri o medalie de bronz la campionatul European de Lupte de la Varşovia, prin sportiva Kriszta Incze, la categoria 65 kg, ea completând palmaresul delegaţiei române, după ce cu o zi înainte mai obţinuse alte două clasări pe locul 3.

951 afișări
Imaginea articolului Kriszta Incze a câştigat a treia medalie de bronz pentru România la Campionatul European de lupte de la Varşovia

Sursa foto: profimedia

Kriszta Incze a cucerit a treia medalie de bronz a delegaţiei de lupte feminine, după un meci plin de emoţii, în care sportiva din România s-a împus pe final, învingând-o pe luptătoarea Irina Netreba, din Azerbaidjan, cu scorul de 4-3.

Incze a pierdut, joi, calificările, în favoarea sportivei ucrainiene Tatian Rijko, reuşind apoi să treacă în recalificări de rusoaica Liubov Ovcearova.

Andreea Beatrice Ana şi Katia Zhydachevska au câştigat cu o zi înainte medaliile de bronz la categoriile 55 kg, respectiv 59 kg.

România participă la Campionatul European de la Varşovia cu o delagaţie alcătuită din 15 sportivi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici