Kriuşenko: Îi promitem Stelei o luptă pe viaţă şi pe moarte

Antrenorul echipei BATE Borisov, Igir Kriuşenko, a declarat că, după ce în tur scorul a fost 2-2, calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor se va decide la Bucureşti, unde promite formaţiei Steaua o luptă pe viaţă şi pe moarte, informează cotidianul bielorus Telegraf.

1 afișare
Imaginea articolului Kriuşenko: Îi promitem Stelei o luptă pe viaţă şi pe moarte

Kriuşenko: Îi promitem Stelei o luptă pe viaţă şi pe moarte

Cotidianul Telegraf a scris că bieloruşii "s-au bătut pentru fiecare centimetru de teren". "Românii au avut iniţiativa în repriza a doua, dar gazdele au luptat până la final, egalând la doi", a notat sursa citată.

Solidarnost a menţionat că BATE a fost o echipă disciplinată şi muncitoare. "Românii nu s-au grăbit, aşteptând ca adversarul să greşească, iar tactica a dat roade după pauză. La 1-2, se părea că BATE este definitiv răpusă. Greşit. BATE a revenit! Bineînţeles, rezultatul nu pune echipa bielorusă în postura de favorită. Da, Steaua a fost mai aproape de victorie decât BATE, dar s-a văzut că echipa lui Kriuşenko se poate bate efectiv cu mult mai titrata Steaua, aşa că nimic nu poate fi exclus în returul de la Bucureşti", a adăugat publicaţia din Belarus.

Sport a scris că, deşi a scos doar o remiză, BATE a făcut un mic pas spre calificarea în grupele LC, "lucru la care gazdele nici nu visau". "Bucuria deschiderii scorului a fost prematură, oaspeţii preluând conducerea, dar bieloruşii au luptat până la final şi au marcat în ultimele secunde. Meciul retur va fi unul complicat pentru BATE, dar şansele campioanei Belarusului nu sunt rele. Trebuie să fie eficientă şi să nu facă erori defensive în retur", a subliniat ziarul amintit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici