Kylian Mbappe este cel mai valoros jucător din lume. Cum arată clasamentul fotbaliştilor „cu valoare”

  • Paris Saint-Germain are cu ce se mândri. Mbappe (23 de ani), care şi-a prelungit contractul cu PSG, este considerat cel mai bun jucător din lume.
  • Vinícius Júnior (21 de ani), de la Real Madrid ocupă locul doi.
744 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappe este cel mai valoros jucător din lume. Cum arată clasamentul fotbaliştilor „cu valoare”
Jucătorul Kylian Mbappe (PSG) ocupă primul loc în clasamentul Observatorului fotbalului CIES. Valoarea estimată a lui Mpabbe este la 176,18 milioane lire (205,6 milioane euro). Tânărul are contract cu echipa până în iunie 2025. 
 
Vinícius Júnior (Real Madrid) ocupă locul doi, cu o valoare de 158.79 milioane lire (circa 183 milioane euro).
 
Locul trei îi revine lui Erling Haaland (Man City), cotat la 130,77 milioane lire (152,6 milioane euro). Apoi, Pedri González (Barcelona) ocupă locul patru, cu 135,1 milioane de euro, urmat de Jude Bellingham (Borussia Dortmund), pe cinci, cu o valoarea de 133,7 milioane euro.
 
Clasamentul continuă cu următorii fotbalişti: Phil Foden (Manchester City), cu 124 milioane euro, Frenkie de Jong (FC Barcelona), cu 112,5 milioane euro, Luis Diaz (Liverpool), cu o valoare 110 milioane euro, Ruben Dias (Manchester City), cotat la 109,6 şi Ferran Torres (FC Barcelona) – 109,5. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici