L. Dragnea, despre Rapid: Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că îl susţine pe primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, în proiectul acestuia pentru relansarea clubului Rapid, afirmând că şi Primăria Generală a Capitalei, condusă de Gabriela Firea, ar urma să se alăture acestui proiect.

290 afișări
Imaginea articolului L. Dragnea, despre Rapid: Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice

L. Dragnea, despre Rapid: Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice

"Mi-a zis (primarul sectorului 1, Daniel Tudorache - n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez - sper să nu mai fie şi asta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

El a apreciat că şi Pruimăria Generală a Capitalei, condusă de vicepreşedintele PSD Gabriela Firea ar putea să se implice în proiectul lui Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1.

"Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion care nu cred că ne poate aduce deservicii", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici