L'Equipe: E greu de crezut că Victor Piţurcă îşi poate salva scaunul

Cotidianul L'Equipe notează, joi, că este greu de crezut că selecţionerul României, Victor Piţurcă, îşi poate salva postul după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Austria, din preliminariile Cupei Mondiale.

10 afișări
Imaginea articolului L'Equipe: E greu de crezut că Victor Piţurcă îşi poate salva scaunul

L'Equipe: E greu de crezut că Victor Piţurcă îşi poate salva scaunul (Imagine: Mediafax Foto)

"România se împiedică din nou. România nu mai răspunde. După înfrângerea cu Serbia, România a pierdut şi în Austria. E greu de crezut că Victor Piţurcă îşi poate salva scaunul. Cu trei înfrângeri şi o singură victorie, România mai are foarte puţine speranţe de calificare. Indisponibilitatea de ultim moment a lui Mutu nu poate servi drept scuză pentru contraperformanţa de la Klagenfurt", scrie L'Equipe.

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, a afirmat că naţionala ţării sale, aflată în aceeaşi grupă cu România în preliminariile CM, începe să recupereze punctele pierdute.

"Începem să recuperăm punctele pierdute. România e eliminată. Vom juca de două ori cu Feroe şi primim acasă pe Austria şi România, care joacă mai mult fotbal decât Lituania, ultimul nostru adversar. Calificarea s-ar putea juca la Belgrad", a precizat Escalettes.

Reprezentativa Franţei a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, selecţionata Lituaniei, într-un meci contând pentru grupa 7 de calificare la Cupa Mondială din 2010, din care face parte şi România.

Citeşte şi:

Austria - România, scor 2-1

România a fost învinsă de Serbia, scor 2-3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici