La Nazione: Mutu vrea să-şi reia antrenamentele

Atacantul Adrian Mutu, care a fost suspendat după ce a fost depistat pozitiv de două ori cu sibutramină, a revenit, luni, la Florenţa din vacanţa de câteva zile alături de familie, iar începând de marţi ar putea să-şi reia pregătirile alături de coechipierii de la Fiorentina, informează La Nazione.

10 afișări
Imaginea articolului La Nazione: Mutu vrea să-şi reia antrenamentele

La Nazione: Mutu vrea să-şi reia antrenamentele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În primul rând semnalăm faptul că Mutu a revenit la Florenţa după câteva zile de vacanţă acasă la soţia sa Consuelo (a zburat de la Santo Domingo, cu escală la Paris, aterizând pe aeroportul Peretola la începutul după-amiezii). Al doilea este faptul că astăzi (n.r. - marţi) Mutu vrea să revină la antrenamente cu colegii de la Fiorentina. În al treilea rând, Mutu va fi audiat, la Roma, la începutul săptămânii viitoare (probabil luni) de către procurorul antidoping al CONI. Mutu vrea să demonstreze buna sa credinţă. Potrivit unor zvonuri se pare că procurorul ar putea să nu considere valid testul pozitiv de la Chelsea - deci Mutu nu va fi considerat recidivist -, dar îi va imputa jucătorului faptul că nu a informat medicul echipei din Florenţa că ia pilule pentru slăbit", notează publicaţia italiană, citată de firenzeviola.it

Potrivit site-ului calciomercato.com, Adrian Mutu are programat, marţi, o întâlnire cu avocaţii săi pentru a-şi pregăti apărarea în vederea audierilor la CONI.

Mutu a fost pentru prima oară în carieră depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra. Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

Atacantul Adrian Mutu a mai fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei. La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului antidoping al Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici