Lăcătuş: Am respins câteva oferte

Fostul tehnician stelist Marius Lăcătuş a declarat că nu se grăbeşte şi că deocamdată nu se gândeşte la oferte de a antrena, precizând că a respins până în prezent câteva propuneri.

14 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Am respins câteva oferte

Lăcătuş: Am respins câteva oferte (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Acum nu mă gândesc la oferte de a antrena, ci doar la vacanţă, nu mă grăbesc. M-am descurcat destul de bine până acum ca antrenor, însă ultimul an nu a fost prea bun. Ne-am calificat cu Steaua în Liga Campionilor, dar acolo nu am reuşit foarte multe. În privinţa ofertelor, chiar am respins câteva. E mult mai uşor să fii jucător, e o viaţă mai uşoară, te antrenezi şi joci. Ca antrenor, ai în grijă un staff, un lot, e mult mai complicat. Am fost şi preşedinte la Steaua, dar nu îmi place această postură. Prefer să fiu în iarbă, acolo îmi place", a spus Lăcătuş.

Fostul antrenor stelist Marius Lăcătuş, aflat la Oviedo unde îşi petrece vacanţa, a acordat un interviu publicaţiei La Nueva Espana, în care a spus că Spania este a doua sa casă şi că i-ar plăcea să antreneze echipa unde a cunoscut destule satisfacţii ca jucător. "Însă nu e momentul acum. Mi-ar plăcea să antrenez în Spania, aici nivelul este foarte ridicat. La Oviedo am stat doi ani, m-am simţit foarte bine," a adăugat el.

Lăcătuş a precizat că diferenţa între campionatul spaniol şi cel românesc constă în faptul că în primul se fac investiţii mari şi astfel pot veni cei mai buni jucători din lume.

"Se investesc foarte mulţi bani în fotbal, alţi oameni din alte domenii o duc mult mai rău. Mi-ar fi plăcut ca toţi oamenii să aibă norocul fotbaliştilor, dar e imposibil. Și mie mi-ar fi plăcut să mă nasc mai târziu, acum e cu totul altceva faţă de vremea când eram eu jucător", a spus fostul internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici