Lăcătuş: Dacă Gigi Becali va dori să renunţ, cu siguranţă voi pleca

Tehnicianul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat sâmbătă, într-o emisiune televizată, că este dispus să renunţe la funcţie în cazul în care acest lucru îi va fi cerut de finanţatorul Gigi Becali.

13 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Dacă Gigi Becali va dori să renunţ, cu siguranţă voi pleca

Lăcătuş: Dacă Gigi Becali va dori să renunţ, cu siguranţă voi pleca (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă patronul îmi va cere să plec, eu plec. Nu poţi să stai dacă nu mai eşti dorit de conducere, dacă nu mai are încredere în tine. Nu trag cu dinţii de scaun, nu am venit aici pentru bani, iar dacă Gigi va dori să renunţ, voi pleca cu siguranţă. Am discutat deocamdată telefonic, aştept întâlnirea de mâine (n.r. - duminică), când vom discuta faţă în faţă", a spus Lăcătuş la Gsp TV.

Gigi Becali a declarat, vineri, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Rapid, că este sigur că antrenorul Marius Lăcătuş va renunţa la conducerea tehnică a echipei, la finalul sezonului, din cauza rezultatelor slabe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici