Lăcătuş, dorit la Al Hilal în locul lui Olăroiu

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, este dorit de gruparea saudită Al-Hilal pentru a prelua conducerea tehnică, după ce Cosmin Olăroiu a fost demis.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş, dorit la Al Hilal în locul lui Olăroiu

Lăcătuş, dorit la Al Hilal în locul lui Olăroiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Surse apropiate clubului au declarat că antrenorul român al echipei Steaua Bucureşti, Marius Lăcătuş, este aproape de a prelua conducerea tehnică a grupării Al-Hilal în perioada următoare, ca urmare a demiterii lui Cosmin Olăroiu", a anunţat alhilalclub.com.

Lăcătuş se află pe o listă alături de alţi 22 de antrenori, printre care Frank Rijkaard, dar şi alţi tehinicieni din Europa de Est şi Brazilia.

Marius Lăcătuş a confirmat pentru site-ul stelişti.ro că a fost contactat de către un impresar pentru a prelua conducerea tehnică a echipei Al-Hilal. "Da, uite acum mă urc în avion! E adevărat că am fost contactat de un impresar din Arabia Saudită şi mi-a propus acest lucru. Eu i-am spus că sunt sub contract cu Steaua şi că nu accept, dar că din vară sau din iarnă, în cazul în care nu mai sunt antrenorul Stelei, îi voi face o procură ca să mă reprezinte", a spus Lăcătuş.

Cosmin Olăroiu a fost demis din funcţia de antrenor al celor de la Al-Hilal după finala Cupei „Coroanei Prinţului” câştigată în faţa celor de la Al-Shabab pe motiv că s-a luat la harţă cu poliţişti, şi-a aruncat tricoul de campion pe care era poza prinţului moştenitor şi nu a participat la festivitatea de premiere.

Citeşte şi

Poliţia din Arabia Saudită confiscă tricourile şi steagurile României (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici