Lăcătuş: Fanii dinamovişti nu ar trebui lăsaţi la meci dacă se dovedeşte că ei au atacat autocarul

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că suporterii dinamovişti nu ar trebui lăsaţi să asiste la partida cu Steaua, din etapa a XXX-a a Ligii I, în cazul în care se va dovedi că un fan al formaţiei "alb-roşii" a aruncat cu pietre în autocarul grupării steliste.

18 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Fanii dinamovişti nu ar trebui lăsaţi la meci dacă se dovedeşte că ei au atacat autocarul

Lăcătuş: Fanii dinamovişti nu ar trebui lăsaţi la meci dacă se dovedeşte că ei au atacat autocarul (Imagine: Mediafax Foto)

"În cazul în care se va dovedi, şi e puţin probabil să se dovedească, că a fost un suporter dinamovist, după mine ar fi mai bine să nu vină suporterii dinamovişti pe stadion. Dacă vor veni, rivalitatea din teren se va răsfrânge şi în tribune. Sper să domine totuşi fair-play-ul. Nu e nicio problemă că organele de poliţie investighează, îi ajutăm cum putem în timpul liber", a declarat Lăcătuş.

Autocarul cu care echipa Steaua se deplasa, marţi, la Buzău, pentru meciul cu Gloria, a fost atacat cu pietre la ieşirea din Bucureşti, incident în urma căruia fundaşul polonez Pawel Golanski a fost rănit la cap, fiind necesar ca sportivul să fie transportat la Spitalul Militar din Capitală.

Poliţiştii ilfoveni au deschis o anchetă în acest caz, constatându-se că bărbatul care a aruncat piatra a plecat imediat de la locul incidentului cu un microbuz. Un microbuz cu fani dinamovişti ce se deplasa, marţi, spre Galaţi, a fost oprit de poliţişti la intrarea în Urziceni, pe DN2, toate persoanele din acesta fiind duse la poliţie pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici