Lăcătuş: Jucătorii mei au avut multă minte şi răbdare

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, după victoria împotriva formaţiei Unirea Alba Iulia, scor 3-0, că jucătorii săi, care nu au făcut o primă repriză bună, au avut multă minte şi răbdare pentru a obţine cele trei puncte puse în joc.

34 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Jucătorii mei au avut multă minte şi răbdare

Marius Lăcătuş: Jucătorii mei au avut multă minte şi răbdare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit de rezultat. Per ansamblu, am avut o evoluţie bună, chiar dacă în prima repriză nu ne-am creat prea multe ocazii. Jucătorii au avut multă minte, inteligenţă, răbdare, iar până la urmă echipa oaspete a cedat. Era primordial să câştigăm, iar obiectivul pentru acest meci, de obţinere a trei puncte, a fost îndeplinit. Victoria era importantă nu atât pentru mine, cât pentru jucători, pentru familile lor, astfel încât ei să stea liniştiţi, fără a simţi o presiune care nu era necesară înainte de următoarele partide", a spus Lăcătuş.

Echipa FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Unirea Alba Iulia, scor 3-0 (0-0), într-un meci din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici