Lăcătuş: Meciul cu Urziceni nu este decisiv în lupta pentru un loc de cupă europeană

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, că meciul cu Unirea Urziceni va fi unul foarte important pentru echipa sa, dar nu decisiv în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului stabilit la începutul campionatului, acela de a juca într-o cupă europeană.

48 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Meciul cu Urziceni nu este decisiv în lupta pentru un loc de cupă europeană

Lăcătuş: Meciul cu Urziceni nu este decisiv în lupta pentru un loc de cupă europeană (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este o partidă foarte importantă, cea cu Unirea Urziceni, având în vedere că se duce o luptă între două echipe care ţintesc un loc fruntaş în clasament. Oaspeţii noştri de mâine (n.r. - sâmbătă) se prezintă ca o echipă foarte disciplinată, agresivă, cu jucători cu experienţă atât în plan intern cât şi internaţional. Suntem convinşi că nu ne va fi uşor, dar trebuie să ne jucăm şansa noastră. De aceea, cred că meciul Urziceni nu este decisiv în lupta pentru un loc de cupă europeană", a spus Marius Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate, dar asta doar în funcţie de modul cum va decurge jocul. "Întotdeauna, te poţi declara mulţumit de rezultatul unei partide în funcţie şi de cum se derulează jocul. Exemplul cel mai elocvent îl reprezintă ultima partidă din campionat, cu Astra Ploieşti, în care am fost mulţumiţi şi cu un rezultat de egalitate, la cum a decurs jocul. Putea fi şi mai rău", a conchis Lăcătuş.

FC Vaslui va întâlni, sâmbătă, de la ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Unirea Urziceni, într-o partidă din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici