Lăcătuş: Ne dorim enorm să obţinem prima victorie pe teren propriu în meciul cu Lyon

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, la emisiunea "Magazin UEFA Champions League" difuzată de Pro TV, că şi-ar dori enorm ca Steaua să obţină prima victorie pe teren propriu în actualul sezon al Ligii Campionilor, marţi, în faţa echipei Olympique Lyon.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Ne dorim enorm să obţinem prima victorie pe teren propriu în meciul cu Lyon

Lăcătuş: Ne dorim enorm să obţinem prima victorie pe teren propriu în meciul cu Lyon (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu e uşor, întâlnim echipă puternică, precum toate la acest nivel. Ne dorim enorm să obţinem prima victorie pe teren propriu, ar fi singurul rezultat care ne-ar putea duce cu gândul la o primăvară europeană LC", a spus Lăcătuş.

El a precizat că îl bucură faptul că a câştigat cu Steaua, ca jucător, Cupa Campionilor Europeni în 1986. "Sigur că ori de câte ori se discută despre acest lucru nu face decât să ne bucure pe noi, cei care am participat la obţinerea trofeului. Mi-aş dori ca rezultatele pe care le obţin ca antrenor cu Steaua să facă uitată perioada în care am jucat şi să fiu respectat şi pentru rezultatele înregistrate ca antrenor", a adăugat Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici