Lăcătuş, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Oţelul

Antrenorul echipei UTA Arad, Marius Lăcătuş, s-a declarat nemulţumit de maniera de arbitraj a centralului Marius Martiş, deşi a admis că victoria echipei Oţelul Galaţi, în meciul de sâmbătă, a fost una meritată.

1 afișare
Imaginea articolului Lăcătuş, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Oţelul

Lăcătuş, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Oţelul

Lăcătuş l-a acuzat pe arbitru că i-a înjurat pe jucători şi că a tratat diferit faze similare de joc. "Sunt nemulţumit de arbitraj, dar asta nu scade cu nimic din meritele gălăţenilor. Nu ştiu ce s-ar putea spune despre un arbitru care înjură fotbaliştii şi nu ia nicio măsură când un jucător de-al meu a suferit o fractură. Sunt nemulţumit că a judecat unele faze în mod diferit. Aşa cum a dat penalti la Paraschiv, putea să ne dea şi nouă la Florin Dan", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul formaţiei arădene a subliniat că, dacă ar fi avut mai mult curaj, jucătorii săi ar fi putut obţine măcar un egal la Galaţi. "Sunt un pic supărat pentru că nu am reuşit să fim atenţi, să eliminăm din greşelile de marcaj. Am primit gol din fază fixă şi apoi pe contraatac. Dacă aveam mai mult curaj, poate reuşeam să scoatem un rezultat bun", a punctat Marius Lăcătuş.

UTA Arad a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici