Lăcătuş: Nonda ar fi meritat să fie eliminat

Tehnicianul formaţiei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, după remiza cu Galatasaray, scor 2-2, că atacantul Shabani Nonda ar fi trebuit să fie eliminat la această partidă, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informează cotidianul Milliyet.

7 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Nonda ar fi meritat să fie eliminat

Lăcătuş: Nonda ar fi meritat să fie eliminat (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am văzut faza la care Lincoln a căzut în careu, dar consider că Nonda ar fi meritat să fie eliminat", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a precizat că Steaua îşi doreşte să înscrie un gol sau mai multe în meciul retur şi să acceadă în grupele Ligii Campionilor.

Echipa Steaua a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida disputată în compania formaţiei Galatasaray, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur este programată la 27 august, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici