Lăcătuş: Se putea scoate un rezultat mai bun, cu mai multă atenţie

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, joi, că echipa Steaua putea obţine mai mult în meciul terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, apreciind că este nevoie de mai multă atenţie şi pe faza de atac, şi în apărare.

6 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Se putea scoate un rezultat mai bun, cu mai multă atenţie

Lăcătuş: Se putea scoate un rezultat mai bun, cu mai multă atenţie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de modul în care jucătorii au evoluat, se putea scoate un rezultat mai bun, cu mai multă atenţie. Am început practic meciul de la 0-1, din cauza unor erori în apărare. Dacă eram mai atenţi în faza defensivă şi nu le ofeream oportunitatea să înscrie la singura şansă avută, rezultatul era mai bun. Trebuie mai multă atenţie şi pe faza de atac, am început să avem ratări care ne exasperează. Sper ca jucătorii să aibă aceeaşi atitudine şi la meciurile următoare. Vreau să mulţumesc şi suporterilor, care au venit în număr mare la stadion. Sper ca prin evoluţiile noastre viitoare să-i facem să fie alături de noi", a spus Lăcătuş în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la meciul cu SSC Napoli, din ultima etapă a grupei K a Ligii Europa, Lăcătuş a precizat: "Este un rezultat important şi pentru mine, şi pentru echipă, care ne menţine în lupta pentru calificare. Nu este simplu să joci împotriva unei echipe titrate, sperăm să menţinem linia de invincibilitate şi la Napoli şi să ne calificăm. Nu va fi deloc un meci uşor cu Napoli, este o echipă bună, iar noi jucăm în deplasare. Sper ca jucătorii să-şi dea seama că va fi un meci greu acolo şi să reuşim calificarea".

Întrebat dacă a primit mesaje de felicitare după această partidă, tehnicianul Stelei a precizat că nu a avut timp să-şi deschidă telefonul, dar că, în general, după meciuri, primeşte şi mesaje de felicitare, dar şi mesaje "după care îţi vine să te laşi".

Referitor la faptul că antrenorul echipei Liverpool, Roy Hodgson, a remarcat trei jucători de la Steaua, Lăcătuş a precizat: "Este bine dacă Hodgson a remarcat jucători de la Steaua, trebuie să ne bucure asta, sperăm ca în continuare echipe mari să remarce jucători stelişti".

Întrebat, în conferinţa de presă, ce jucători a remarcat de la Steaua, Roy Hodgson a răspuns: "Tănase, Latovlevici şi Angelov, ultimul dintre ei având o evoluţie foarte bună de când a intrat în teren, influenţând jocul echipei cu multe pase bune". Tehnicianul englez a adăugat că cei trei pot face faţă cu siguranţă în campionatul Angliei.

Echipa Steaua Bucureşti a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, englezii asigurându-şi prezenţa în 16-imile competiţiei de pe primul loc. Oaspeţii au deschis scorul prin Babel '19, iar gazdele au egalat prin Bonfim '61.

Tot joi, în grupa K, formaţia olandeză FC Utrecht a remizat, pe teren propriu, scor 3-3 (3-2), în meciul contra echipei italiene SSC Napoli.

În urma acestor rezultate, FC Liverpool şi-a asigurat primul loc în grupă, şi implicit calificarea, în timp ce FC Utrecht, echipă la care joacă şi Mihai Neşu, nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici