Lăcătuş spune că postul său nu este în pericol

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, miercuri, că postul său la FC Vaslui nu este în pericol, mai ales că finanţatorul Adrian Porumboiu nu i-a reproşat nimic după înfrângerea suferită pe teren propriu, în ultima etapă, cu Gloria Bistriţa.

33 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş spune că postul său nu este în pericol

Lăcătuş spune că postul său nu este în pericol (Imagine:Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"În niciun caz nu s-a discutat până acum plecarea mea de la FC Vaslui, totul fiind doar invenţii şi speculaţii apărute în presă. Dacă voi considera că-mi este pus în pericol locul, voi reacţiona şi voi cere o discuţie cu domnul Porumboiu. În funcţie de rezultate şi ce va fi pe viitor, se poate decide de către conducerea clubului despărţirea mea de FC Vaslui. Nu voi fi eu primul sau ultimul antrenor demis. Însă, nu asta este cel mai important acum. Nu este pe primul plan dacă Marius Lăcătuş rămâne sau nu la Vaslui. Importante sunt rezultatele echipei şi poziţia în clasament", a declarat Marius Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor susţine că nu i s-a stabilit de către finanţatorul Adrian Porumboiu obţinerea unui anumit număr de puncte în următoarele etape. "Nu mi s-a fixat niciun nou obiectiv pentru următoarele jocuri, vezi Doamne că, dacă nu voi câştiga nu ştiu câte puncte, voi fi demis. Cel puţin din ce am discutat cu domnul Porumboiu, nu a fost vorba de aşa ceva", a mai adăugat Lăcătuş.

Imediat după partida pierdută de FC Vaslui acasă, scor 0-1, în faţa celor de la Gloria Bistriţa, finanţatorul Adrian Porumboiu a reacţionat vehement în faţa ziariştilor, considerându-l vinovat pe Marius Lăcătuş de rezultat şi jocul foarte slab al echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici