Lăcătuş: Toţi jucătorii sunt cu gândul la meciul cu Galatasaray

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, după remiza din deplasare cu formaţia Gloria Bistriţa, scor 2-2, că jucătorii săi sunt cu gândul la partida cu Galatasaray Istanbul din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

13 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Toţi jucătorii sunt cu gândul la meciul cu Galatasaray

Lăcătuş: Toţi jucătorii sunt cu gândul la meciul cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

"Despre joc nu sunt prea multe de spus. Sigur puteam câştiga acest meci având în vedere aspectul jocului şi pentru că am controlat o mare parte din el. Din păcate, în faza defensivă le-am creat spaţii jucătorilor Gloriei şi în urma acestor spaţii au reuşit să-şi creeze 3-4 situaţii în care au ajuns în preajma porţii şi au marcat două goluri. Am egalat, dar eu cred că puteam mult mai mult. Toţi jucătorii sunt cu gândul la meciul cu Galatasaray, dar trebuie să înţelegem cu toţii că nu putem trata un joc într-o manieră şi un alt joc în altă manieră. Nu vrem să revenim în situaţia în care am fost anul trecut şi am avut o muncă extraordinară de recuperat foarte multe puncte pe care ocupanta primului loc le avea şi trebuie să tratăm fiecare joc la fel indiferent de componenţa primului unsprezece sau lotului pe care îl avem la dispoziţie", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul stelist consideră că nu trebuie să fie diferenţă mare între titulari şi ceilalţi jucători din lot. "Jucătorii care sunt la Steaua au valoare şi trebuie să şi-o demonstreze. Aici nu trebuie să fie o diferenţă foarte mare între titulari şi cei care nu prind lotul sau cei care stau pe bancă. Toţi sunt valoroşi şi când apelăm la ei trebuie să-şi facă datoria. E meseria de care s-au apucat şi pentru care sunt plătiţi", a afirmat Lăcătuş.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, partida cu formaţia Gloria Bistriţa din etapa a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici