Lăcătuş: Victoria ne menţine alături de echipele din fruntea clasamentului

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că victoria din etapa a XIX-a a Ligii I, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1 (1-0), menţine gruparea sa alături de plutonul fruntaş al campionatului.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Victoria ne menţine alături de echipele din fruntea clasamentului

Lăcătuş: Victoria ne menţine alături de echipele din fruntea clasamentului (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de cele trei puncte, dar şi de prestaţia jucătorilor. Păcat că am suferit un pic pe final, asta şi datorită nouă, pe fondul lipsei de concentrare şi a neşansei, pentru că, altfel, scorul ar fi luat proporţii. Este bine că ne-am creat foarte multe ocazii, iar prin victoria de astăzi, care ne menţine alături de echipele din fruntea clasamentului. Este bine că avem linişte şi putem să ne pregătim pentru următoarele meciuri", a spus Lăcătuş.

Referindu-se la faza penaltiului din minutul 5 al meciului, Lăcătuş a spus. "Legat de penalti, nu cred că dacă nu se acorda se punea problema învingătorului. Să nu uităm că cei de la Pandurii nu au avut niciun şut pe poartă".

Marius Lăcătuş a precizat că fundaşii săi au fost dezorientaţi la golul pe care FC Vaslui l-a primit în minutul 67. "La golul primit, jucătorii mei au fost dezorientaţi şi au primit un gol cum rar vezi pe stadioane. Mai sunt câteva lucruri de remediat, pe care le vom pune la punct de la etapă la etapă, astfel încât să nu mai avem de suferit", a mai spus tehnicianul.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-2 (0-1), partida susţinută în deplasare, în faţa echipei FC Vaslui, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Gerlem '5 (penalti), Delgado '61, pentru gazde, respectiv Stromajer '67, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici