Ladislau Boloni a fost înlocuit la RC Lens de Jean-Louis Garcia

Clubul francez RC Lens a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că românul Ladislau Boloni va fi înlocuit la conducerea tehnică a formaţiei de francezul Jean-Louis Garcia.

127 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni a fost înlocuit la RC Lens de Jean-Louis Garcia

Ladislau Boloni a fost înlocuit la RC Lens de Jean-Louis Garcia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Jean-Louis Garcia (49 de ani), care a pregătit în ultimii cinci ani formaţia Angers, la care este legitimat Claudiu Keşeru, va prelua funcţia începând cu data de 22 iunie, când echipa îşi va relua pregătirile.

Noul antrenor va fi prezentat oficial pe data de 7 iunie.

Tehnicianul Ladislau Boloni a fost numit, la 2 ianuarie, în funcţia de antrenor al formaţiei RC Lens, în locul lui Jean-Guy Wallemme, însă el a părăsit gruparea după ce nu a reuşit să o salveze de la retrogradare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici