Ladislau Boloni ar putea deveni selecţionerul naţionalei Angolei

Antrenorul român Ladislau Boloni, care a demisionat de la Standard Liege, se află pe lista tehnicienilor ce ar putea prelua echipa naţională a Angolei, a anunţat, joi, agenţia angoleză de presă Angop.

19 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni ar putea deveni selecţionerul naţionalei Angolei

Ladislau Boloni ar putea deveni selecţionerul naţionalei Angolei (presă) (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, pe lângă Boloni, pe listă se mai află portughezul Paulo Duarte, fostul selecţioner al Burkinei Faso şi francezul Herve Renard, fostul tehnician al naţionalei Zambiei.

Secretarul general al Federaţiei Portugheze de Fotbal (FAF), Jorge Mario Fernandes, a declarat, joi dimineaţă, la Luanda, că viitorul selecţioner, care îl va înlocui pe portughezul Manuel Jose, va fi anunţat în scurt timp, în cadrul unei conferinţe de presă, dar nu a precizat numele acestuia şi nici măcar naţionalitatea.

Ladislau Boloni şi-a prezentat, la 10 februarie, demisia din funcţia de antrenor al echipei Standard Liege, la care este legitimat atacantul Gheorghe Grozav. Înţelegerea dintre cele două părţi a fost reziliată pe cale amiabilă. După demisia lui Boloni, conducerea tehnică a formaţiei Standard a fost preluată de Dominique D'Onofrio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici