Ladislau Boloni, dorit de Sporting Braga

Cotidianul O Jogo scrie că tehnicianul Ladislau Boloni este dorit de preşedintele grupării Sporting Braga, Antonio Salvador, pentru a prelua funcţia de antrenor, post rămas vacant după demiterea lui Jorge Costa.

2 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni, dorit de Sporting Braga

Ladislau Boloni, dorit de Sporting Braga

Sursa citată menţionează că înfrângerea de sâmbătă cu Leixoes, scor 0-3, ar putea accelera aducerea unui nou antrenor, în contextul în care echipa a fost condusă la partida din etapa a IX-a de interimarul Antonio Caldas.

"Pe lista de şase nume elaborată de Consiliul de Administraţie pentru a fi contactate, există un favorit indiscutabil: tehnicianul ungur Ladislau Boloni. Oficialii lusitani vor să-l aducă pe fostul antrenor al echipei Sporting Lisabona, care deocamdată este fără angajament, după o trecere scurtă pe la AS Monaco, în sezonul trecut", scrie O Jogo.

De asemenea, Record scrie că Boloni ar putea prelua Sporting Braga chiar de săptămâna viitoare, urmând să pregătească meciul cu Sporting Lisabona.

Boloni este din aprilie antrenor al formaţiei Al Jazeera din Emiratele Arabe Unite.

După nouă etape din campionatul Portugaliei, echipa Sporting Braga ocupă locul 8, cu 11 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici