Lance Armstrong, încântat de revenirea lui Schumacher

Lance Armstrong, ciclistul care a revenit în competiţii în 2009 dupa o pauză de trei ani, se declară încântat de revenirea lui Michael Schumacher în Formula 1.

11 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong, încântat de revenirea lui Schumacher

Lance Armstrong, încântat de revenirea lui Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt încântat să-l văd pe Michael Schumacher concurând din nou. Cel mai bun din toate timpurile!!" , a scris Armstrong pe contul sau de Twitter.

Ciclistul, care a câştigat de şapte ori consecutiv Turul Franţei, se afla în vacanţă după ce s-a clasat pe locul al treilea la ediţia din acest an a acestei competiţii.

Germanul Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial în Formula 1, îl va înlocui pe Felipe Massa la Ferrari în Marele Premiu al Europei, care va avea loc pe 23 august, pe circuitul de la Valencia.

Anunţul a fost făcut de echipa de la Maranello: "Echipa Ferrari are intenţia de a-i încredinţa lui Michael Schumacher monopostul lui Felipe Massa, până când pilotul brazilian va putea să concureze din nou. Michael Schumacher şi-a dat acordul şi în următoarele zile va urma un program special de pregătire, la finalul căruia va fi posibil să confirmăm participarea sa la MP al Europei".

Michael Schumacher, care este consilier la Ferrari de la retragerea sa din activitatea competiţională, revine în Formula 1 la 40 de ani. Cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1 s-a retras din Marele Circ la sfârşitul sezonului 2006, dar, sporadic, a mai condus monoposturile Ferrari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici