Larisa Iordache a fost aleasă "Miss Campionatul European 2014"

Gimnasta Larisa Iordache a fost aleasă "Miss Campionatul European 2014" la Sofia, unde a cucerit patru medalii, din care trei individuale (aur, argint şi bronz), respectiv una de aur cu echipa României, delegaţia tricoloră având nouă medalii în total.

686 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache a fost aleasă "Miss Campionatul European 2014"

Larisa Iordache a fost aleasă "Miss Campionatul European 2014" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit anunţului FR Gimnastică, Larisa Iordache a fost aleasă "Miss Campionatul European 2014" de către specialiştii şi ziariştii prezenţi la Sofia, "pentru eleganţa evoluţiilor, pentru prestanţa şi atitudinea din timpul concursului". Voturi au mai primit şi gimnastele Vanessa Ferrari (Italia), Giulia Steingruber (Elveţia), Claire Martin (Franţa), Aliya Mustafina (Rusia) şi Catherine Lyons (Marea Britanie), dar titlul a fost câştigat de Larisa Iordache.

"Sunt surprinsă şi foarte fericită că am primit această recunoaştere. Nu mă aşteptam! Pentru mine cel mai important lucru a fost concursul. Acum sunt onorată a fi Miss Campionatul European - cât de frumos!", a spus la finalul competiţiei Larisa Iordache.

Campionatul European de la Sofia s-a încheiat, duminică, România cucerind nouă medalii la junioare şi senioare, din care două de aur, cinci de argint şi două de bronz.

Bilanţul României la CE de la Sofia este următorul:

Senioare - aur pe echipe şi în finală la sol (Larisa Iordache), argint la bârnă (Larisa Iordache), bronz la sărituri (Larisa Iordache)

Junioare - argint la individual-compus şi sărituri (Laura Jurcă), la bârnă şi sol (Andreea Iridon), bronz la echipe.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a şaptea din palmaresul echipei tricolore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici