Larisa Iordache, confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2: „Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană pozitivă”

  • Gimnasta Larisa Iordache anunţă că a fost testată pozitiv cu Sars Cov 2: „Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se de-a peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?!”.
295 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache, confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2: „Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană pozitivă”

Larisa Iordache, confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2: „Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană pozitivă”

„Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană... pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum... după un test pozitiv la COVID -19”, anunţă pe Facebook Larisa Iordache.

Ea precizează că s-a izolat acasă pentru două săptămâni.

„M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acesta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se de-a peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte! Ceea ce vă doresc tuturor”, adaugă Iordache.

Ea a adăugat şi un post-scriptum: „Sper să ne vedem la Naţonale!”.

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană şi medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici