Larouche: Bute este obişnuit să fie protagonistul celui mai important meci şi să câştige

Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat că românul, care îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie în faţa mexicanului Librado Andrade, este obişnuit să fie protagonistul celui mai important meci al galelor şi să câştige, informează cotidianul Le Devoir.

13 afișări
Imaginea articolului Larouche: Bute este obişnuit să fie protagonistul celui mai important meci şi să câştige

Antrenorul Stephane Larouche şi pugilistul Lucian Bute (Imagine: Mediafax Foto)

"Lucian Bute este obişnuit să fie progtagonistul celui mai important meci, să facă spectacol şi să câştige în acest context. Îi este mai uşor să se concentreze în faţa a 18.000 de persoane decât în faţa a şase oameni, ca în sala de antrenament", a spus Larouche.

Bute a afirmat că vrea ca meciul cu Andrade să fie spectaculos.

"Simt ceva presiune, deoarece este un meci pentru titlul mondial, dar şi pentru că este o mare ocazie să fiu văzut în Statele Unite. Vreau să fac un meci bun, spectaculos. Am făcut aproape 160 de reprize de sparring pentru acest meci. Sunt bine pregătit şi sunt gata pentru o întâlnire dificilă şi o seară lungă. În mod sigur după meci eu voi fi cel declarat campion mondial", a spus pugilistul român.

Campionul mondial la box profesionist la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va apăra titlul în faţa pugilistului mexican Librado Andrade, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici