Larouche: Îi dau lui Lucian Bute nota 6 sau 7 din 10

Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat după meciul câştigat de român în faţa boxerului rus Denis Gracev că i-ar fi plăcut mai multă fluiditate în prestaţia elevului său şi că i-ar acorda acestuia nota 6 sau 7 din 10.

320 afișări
Imaginea articolului Larouche: Îi dau lui Lucian Bute nota 6 sau 7 din 10

Larouche: Îi dau lui Lucian Bute nota 6 sau 7 din 10 (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"A trăit ceva dificil. Având în vedere rezultatul ultimului său meci, cu Carl Froch, el pleca de departe. Dacă Lucian ar fi avut 26 de ani, ar fi ales patru meciuri facile într-o perioadă de doi ani şi ar fi câştigat cu K.O.-uri spectaculoase. Adversarul ales a fost un dur, un practicant de kickbox care a primit multe lovituri de picior, genunchi şi coate. Grachev a devenit coşmarul lui Roy Jones jr. învingându-i cea mai mare speranţă, Ismayl Syllakh. Ştiam că nu va pica. Dacă am fi tratat cu lejeritate meciul, nu ar fi fost bine pentru noi. Totuşi, Lucian nu s-a simţit obosit, nici măcar o secundă. Mi-ar fi plăcut mai multă fluiditate, cum a fost în runda 12. Un Lucian care loveşte cu ambele mâini este mai bun decât un Lucian care loveşte cu o mână. Şi încrederea îi revine. Îi dau o notă de 6 sau 7 din 10", a spus Larouche, potrivit Journal de Montreal.

Pugilistul Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev, într-un meci desfăşurat, duminică, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai. Lucian Bute, în vârstă de 32 de ani, a devenit astfel deţinător al centurii NABF la categoria semigrea.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici