Laszlo Balint debutează cu o victorie impresionantă la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a învins categoric echipa germană Arminia Bielefeld, la debutul noului tehnician Laszlo Balint în fruntea oltenilor. Tânărul atacant Jovan Markovic, a marcat două din cele 4 goluri ale craiovenilor.

2044 afișări
Imaginea articolului Laszlo Balint debutează cu o victorie impresionantă la Universitatea Craiova

Laslo Balint debutează cu o victorie impresionantă la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova, aflată în cantonament de pregătire în Austria, a învins duminică fără drept de replică fosta echipă din Bundesliga, Arminia Bielefeld, cu scorul de 4-1 (1-0).

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 5, din penalty, gol cu care a şi stabilit scorul pauzei.

Introdus pe parcurs, atacantul Jovan Markovic a reuşit să marcheze următoarele două goluri, în repriza secundă. În minutul 52, a punctat cu o lovitură de cap, iar peste 8 minute a făcut 3-0, cu un şut pe jos, de la mare distanţă.

Nemţii au redus din handicap, în minutul 73, prin Gebauer, după care croatul Ante Roguljic a închis tabela cu un gol frumos, după un şut din marginea careului, la colţul lung.

Laszlo Balint a trimis în teren următorul 11: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu - Mateiu, Vînă, Baiaram, Gustavo, Ivan - Koljic.

Au mai jucat: Lazar - Căpăţână, Găman, Bancu, Sala, Nistor, Creţu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brăşfăleanu şi Danciu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici