Laurent Duhamel arbitrează meciul Steaua - Molde

Partida Steaua - Molde, programată, joi, de la ora 22.05, în etapa a treia a grupei E a Ligii Europa, va fi arbitrată de o brigadă din Franţa, având la centru pe Laurent Duhamel.

312 afișări
Imaginea articolului Laurent Duhamel arbitrează meciul Steaua - Molde

Laurent Duhamel arbitrează meciul Steaua - Molde

Laurent Duhamel va fi ajutat la cele două linii de Cyril Gringore şi Christophe Capelli, în timp ce rezervă va fi Huseyin Ocak.

Asistenţii suplimentari la această partidă vor fi Nicolas Rainville şi Alexandre Castro.

Steaua va juca în compania echipei Molde FK, joi, de la ora 22.05, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi la 8 noiembrie, în Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici