Laurenţiu Reghecampf: Mă bucur că băieţii au lăsat în urmă înfrângerea cu Rapid

Managerul ACF Gloria Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că meciul cu FCM Tg. Mureş, scor 3-1 în etapa a VI-a a Ligii I, a avut o încărcătură psihică enormă, iar jucătorii săi au muncit şi au alergat foarte mult pentru o victorie meritată.

13 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Mă bucur că băieţii au lăsat în urmă înfrângerea cu Rapid

Laurenţiu Reghecampf: Mă bucur că băieţii au lăsat în urmă înfrângerea cu Rapid (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Am trecut cu bine peste un meci foarte greu, cu o încărcătura psihică enorma. Mă bucur că băieţii au lăsat în urmă înfrângerea cu Rapid din Giuleşti, unde nu trebuia să pierdem. Am făcut un joc foarte bun, băieţii au muncit, s-au luptat, le-am şi spus înainte de meci că vor avea de muncit şi de alergat. Am avut răbdare, am dat trei goluri frumoase şi puteam să mai înscriem. Îi felicit pe toţi. Încercăm să muncim şi mai bine şi să câştigăm meciul de la Alba Iulia cu Universitatea Cluj", a spus Reghecampf, citat de site-ul oficial al clubului Gloria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici