Lazăr: Voiculeţ a fost transferat la Steaua

Fostul finanţator al clubului Internaţional, Benone Lazăr, a declarat, joi, la Sport.ro, că mijlocaşul Claudiu Voiculeţ, care a evoluat în sezonul trecut la formaţia din Curtea de Argeş, a fost transferat la Steaua.

47 afișări
Imaginea articolului Lazăr: Voiculeţ a fost transferat la Steaua

Lazăr: Voiculeţ a fost transferat la Steaua (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Voiculeţ a fost transferat la Steaua. Ionuţ Badea a spus că e un giuvaier nedescoperit. Am preferat să-l dau la Steaua, cei de la Pandurii au spus nu au posibilitatea să-l cumpere. Eu sunt stelist. L-am dat pe o sumă mai mică şi cu o clauză să primesc bani mai mulţi în timp", a spus Benone Lazăr.

Lazăr a precizat că pentru transferul lui Voiculeţ s-a interesat mai mult managerul sportiv al FC Steaua, Florin Marin. "S-a interesat mai mult domnul Florin Marin pentru Voiculeţ. De vreo două săptămâni este interesul acesta. Şi Chiricheş intra în discuţie, dar el a ajuns la Pandurii", a mai spus el.

Claudiu Voiculeţ, 25 de ani, a mai evoluat la formaţiile FCM Târgovişte, Chindia Târgovişte ăi Farul Constanţa. În Liga I, Voiculeţ are şase goluri marcate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici