Lazio a ajuns în România

Echipa Lazio a ajuns, miercuri, la Bacău, cu o întârziere de peste o oră, italienii plecând de la aeroport direct la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ pentru a efectua antrenamentul oficial dinaintea partidei cu FC Vaslui din Liga Europa.

120 afișări
Imaginea articolului Lazio a ajuns în România

Lazio a ajuns în România (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Delegaţia echipei Lazio a ajuns la Bacău cu o întârziere de peste o oră. Italienii au plecat de la aeroport direct spre stadion şi vor face antrenamentul oficial înainte de a se caza", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Damian, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui.

Deplasarea în România a delegaţiei echipei Lazio Roma a fost întârziată din cauza unei defecţiuni apărute la avionul cu care italienii călătoreau spre Bacău.

FC Vaslui va întâlni, joi, la Piatra-Neamţ, de la ora 22.05, formaţia Lazio Roma, în etapa a V-a din grupa D a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici