Legenda NBA, Scottie Pippen, a anunţat că fiul său cel mare a murit. Este al doilea copil pe care îl pierde

  • Legenda NBA, Scottie Pippen , a anunţat că fiul său cel mare a murit.
  • Pippen a publicat fotografii cu fiului său, inclusiv imagini din copilăria sa.
  • Pippen a mai pierdut o fiică în 1994.
2936 afișări
Imaginea articolului Legenda NBA, Scottie Pippen, a anunţat că fiul său cel mare a murit. Este al doilea copil pe care îl pierde
Legenda NBA, Scottie Pippen (55 de ani), a anunţat luni după-amiază că fiul său cel mare, Antron, a murit la doar 33 de ani. 
 
Fostul jucător de la Chicago Bulls a dezvăluit pe reţelele de socializare că Antron, cu care împărtăşea pasiunea pentru baschet, suferea de astm cronic, o deficienţă care îi spulberase speranţele de a deveni jucător NBA. 
 
"El nu a lăsat niciodată această patologie să-i afecteze moralul: Antron a rămas întotdeauna pozitiv şi a muncit din greu şi sunt atât de mândru de omul care devenise," a mărturisit cel care a câştigat de şase ori titlul în NBA (1991, 1992, 1993, 1996, 1997 şi 1998). 
 
Pippen a publicat fotografii cu fiului său, inclusiv imagini din copilăria sa.
Scottie Pippen, care a avut opt ​​copii, a mai pierdut o fiică, Tyler, în 1994, la doar nouă zile după naştere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici