Legia Varşovia îşi schimbă proprietarul

Grupul ITI, aflat la Luxemburg, a anunţat că a vândut Legia Varşovia, campioana en-titre a Poloniei, lui Dariusz Mioduski şi Boguslaw Lesnodorski, doi responsabili ai acestui club.

78 afișări
Imaginea articolului Legia Varşovia îşi schimbă proprietarul

Legia Varşovia îşi schimbă proprietarul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

ITI "a vândut sută la sută acţiunile Legiei lui Dariusz Mioduski, actual membru al consiliului de supraveghere (80%) şi lui Boguslaw Lesnodorski, preşedintele Legia (20%)", conform comunicatului publicat pe site-ul clubului polonez.

Valoarea tranzacţiei nu a fost dezvăluită.

Campioana Poloniei sezonul trecut, Legia este în fruntea clasamentului şi în acest an, însă a fost eliminată din cupele europene, după ce a fost a patra în grupa J a Ligii Europa, după Trabzonspor, Lazio Roma şi Apollon Limassol.

În play-offul Ligii Campionilor, Legia a fost eliminată de Steaua, după 2-2 la Varşovia şi 1-1 la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici