Leonardo, noul antrenor al echipei Internazionale Milano

Tehnicianul brazilian Leonardo a fost numit, vineri seară, în funcţia de antrenor principal al echipei Internazionale Milano, la care sunt legitimaţi românii Cristian Chivu şi Denis Alibec, informează site-ul oficial al grupării italiene.

41 afișări
Imaginea articolului Leonardo, noul antrenor al echipei Internazionale Milano

Leonardo, noul antrenor al echipei Internazionale Milano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leonardo, care îl va înlocui la formaţia milaneză pe spaniolul Rafael Benitez, demis din funcţie joi, a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2012.

Brazilianul îşi va începe mandatul la Inter Milano în 29 decembrie, odată cu reunirea lotului după pauza competiţională.

Leonardo, în vârstă de 41 de ani, şi-a început cariera de antrenor în sezonul 2009-2010, la rivala Interului, AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici