Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes

Britanicul Lewis Hamilton, campionul mondial en titre şi liderul clasamentului piloţilor, şi-a prelungit cu trei ani contractul cu echipa germană de Formula 1 Mercedes, înţelegere care expira la finalul actualului sezon, informează BBC.

131 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes

Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mercedes este casa mea şi sunt foarte fericit că voi mai sta aici încă trei ani", a declarat pilotul în vârstă de 30 de ani.

Hamilton a sosit la finalul lui 2013 la Mercedes, după şase sezoane în care a concurat pentru McLaren, echipă cu care a mai câştigat un titlu mondial, în 2008.

Noul contract îi aduce pilotului peste 37 de milioane de euro anual. Potrivit sursei citate, Hamilton va primi aceeaşi sumă de bază ca actuala înţelegere, circa 28,5 milioane de euro, la care se vor adăuga bonusuri de performanţă. În funcţie de câte curse va câştiga şi dacă va deveni din nou campion mondial, venitul lui ar putea depăşi lejer 37 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici