Lider galerie FC Timişoara: Probabil că domnul Iancu a urmărit DVD-uri cu emisiuni ale lui Balint

Unul dintre liderii galeriei echipei FC Timişoara, Cristian Brâncovan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a crezut că este o glumă numirea lui Gavrilă Balint ca antrenor principal, decizia conducerii clubului fiind venită, în opinia sa, după ce alţi tehnicieni valoroşi nu au dorit să preia formaţia.

138 afișări
Imaginea articolului Lider galerie FC Timişoara: Probabil că domnul Iancu a urmărit DVD-uri cu emisiuni ale lui Balint

Lider galerie FC Timişoara: Probabil că domnul Iancu a urmărit DVD-uri cu emisiuni ale lui Balint (Imagine: Mediafax Foto)

"Iniţial, am luat ca pe o glumă numirea domnului Balint la Timişoara. Acum văd că nu mai e o glumă... Mă aşteptam să avem probleme să aducem un antrenor. Acum, ce să facem, îl reinventăm pe domnul Balint. Ne aşteptăm mereu la surprize din partea domnului Iancu, iar aceasta a fost una totală. Probabil că domnul Iancu a urmărit DVD-uri cu ultimele emisiuni ale lui Balint", a comentat, luni, Brâncovan, numirea lui Balint.

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, că a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul Gavrilă Pele Balint pentru preluarea conducerii tehnice a echipei bănăţene, contractul urmând să fie semnat imediat după Sărbători. Balint îl înlocuieşte la FC Timişoara pe Duşan Uhrin Jr., demis la sfârşitul turului de preşedintele clubului, Marian Iancu.

Citeşte şi:

Gabi Balint este noul antrenor al FC Timişoara

Balint: Nu puteam refuza această ofertă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici