Liga 1, în carantină! Pompiliu Popescu: "Din momentul ăsta, îi bagi forţat în cantonament" | EXCLUSIV

  • Dinamo, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt echipele cu noi cazuri de COVID-19
  • Liga 1 este în pericol de a se opri
  • Fostul medic al echipei naţionale, Pompiliu Popescu, spune că singura modalitate de a termina competiţia este intrarea în cantonament
612 afișări
Sezonul din Liga 1 este în pericol! Dinamo a ajuns la 14 cazuri de COVID-19, CFR Cluj are 11, iar Universitatea Craiova a anunţat că un membru al staff-ului a luat virusul.
 
Fostul medic al naţionalei, Pompiliu Popescu, spune că singura soluţie pentru a se mai juca fotbal este ca toate echipele să intre de urgenţă în cantonament. Ideea a fost luată în calcul şi în momentul reluării campionatului, dar jucătorii au protestat pentru că li se părea inuman să stea închişi încă două luni.  
 
”Virusul nu se vede şi ei nu ţin seama de problemele astea oculte. O ştiu pe-a lor. Din momentul ăsta, de ieri, de alaltăieri, îi bagi forţat în cantonament Şi cu asta ai terminat. În două săptămâni s-a dus virusul şi poţi să dispuţi în sistem de 3 zile jocurile. La 48 de ore, că oricum e campionatul slab şi nu fac ei efort. Ei iau bani pentru statul ăla în cantonament. Pentru înjurat, pentru scuipat, tot banii ăia îi iau. Că stau în cantonament şi îşi respectă statutul, ei iau bani. Când se accidentează, ei iau bani. Când ratează, ei iau bani. Când marchează, ei iau bani”, a declarat pentru Mediafax, Pompiliu Popescu, fost medic al echipei naţionale.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici