Liga a II-a de fotbal: Oţelul Galaţi a promovat în Superligă, Dinamo Bucureşti merge la baraj

  • Oţelul Galaţi a promovat în Superliga de fotbal după ce duminică, pe teren propriu, a învins formaţia Unirea Dej. Gălăţenii se alătură formaţiei Poli Iaşi care a obţinut promovarea cu câteva etape înainte de final.
  • Dinamo Bucureşti şi Gloria Buzău vor merge la barajul de promovare.
634 afișări
Imaginea articolului Liga a II-a de fotbal: Oţelul Galaţi a promovat în Superligă, Dinamo Bucureşti merge la baraj

Liga a II-a de fotbal: Oţelul Galaţi a promovat în Superligă, Dinamo Bucureşti merge la baraj

În ultima etapă a play off-lui ligii secunde, Oţelul Galaţi a câştigat meciul cu Unirea Dej, scor 1-0, şi a obţinut promovarea. Steaua Bucureşti a învins pe teren propriu pe Gloria Buzău, scor 4-2, iar Poli Iaşi a câştigat cu 4-1 partida cu Dinamo.

În urma acestor rezultate, Oţelul s-a clasat pe locul 3 în clasamentul play off-ului Ligii a II-a. Pe primele două poziţii sunt Poli Iaşi şi Steaua Bucureşti, dar bucureştenii nu au drept de promovare.

Locurile 4 şi 5 sunt ocupate de Dinamo şi Gloria Buzău. Acestea vor disputa un baraj de promovare cu echipe din SuperLiga de fotbal. Astfel, Dinamo va întâlni FC Argeş, iar UTA se va lupta cu Gloria Buzău pentru locul din prima ligă. Meciurile se vor disputa în sistemul tur-retur pe 27 mai şi pe 3 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici