Liga a II-a de fotbal: Poli Iaşi a promovat în SuperLigă

Poli Iaşi a învins Oţelul Galaţi în derby-ul Ligii a II-a de fotbal şi a obţinut promovarea în SuperLigă.

305 afișări
Imaginea articolului Liga a II-a de fotbal: Poli Iaşi a promovat în SuperLigă

Liga a II-a de fotbal: Poli Iaşi a promovat în SuperLigă

Partida Poli Iaşi-Oţelul Galaţi s-a disputat marţi, pe stadionul Emil Alexandrescu şi a fost câştigată de gazde, scor 2-0. Primul gol al partidei a fost înscris de mijlocaşul Alin Roman în prelungirile primei reprize. Atacantul Shayon Harrison a dublat avantajul gazdelor în minutul 58.

În urma acestui rezultat ieşenii au obţinut promovarea în SuperLigă. Deşi mai sunt patru etape de disputat, ei sunt pe primul loc în clasament şi au 13 puncte în plus faţă de echipa de pe locul 4, Dinamo Bucureşti. Steaua Bucureşti este pe locul 2 în clasament, dar nu are drept de promovare.

Oţelul Galaţi rămâne pe locul 3, care asigură promovarea în prima ligă. Gălăţenii au şase puncte în plus faţă de Dinamo şi şapte în faţa echipei de pe locul 5, Gloria Buzău. Formaţiile care vor termina pe locurile 4 şi 5 vor disputa baraj de promovare cu echipe din SuperLigă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici