Liga Campionilor: Benfica trece de Juve. Haaland golul etapei. La PSG a marcat toată tripleta de aur

Cea de a doua zi a meciurilor din etapa a 2-a a fazei grupelor din Liga Campionilor a adus o singură surpriză notabilă, la Torino, şi două răsturnări de scor, ale granzilor de la Man City şi PSG, care au fost conduşi, înainte da a-şi valorifica statutul de favorite.

1573 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: Benfica trece de Juve. Haaland golul etapei. La PSG a marcat toată tripleta de aur

Sursa foto: Profimedia

Primele două meciuri, jucate de la 19.45, nu au furnizat surprize, Dinamo Zagreb nereuşind isprava din prima etapă, când a învins Chelsea, AC Milan respectând calculele hârtiei, în timp ce Shakhtar remiza cu Celtic pe teren propriu.

La Londra, Chelsea a condus la pauză şi a fost apoi egalată cu un sfert de oră înainte de final, adâncind criza albaştrilor, care au doar 1 punct din 2 meciuri.

Danezii de la Copenhaga au păstrat acasă un punct, în remiza cu Sevilla, în timp ce galacticii de la Real Madrid au rezolvat meciul cu două reuşite, abia în ultimele 10 minute de joc.

Tripleta de aur a parisienilor a risipit emoţiile la Haifa, după ce Makabi a făcut o primă repriză surprinzător de bună în compania lui PSG, având chiar avantaj pe tabelă.

La Manchester, cetăţenii, cu Haaland vârf de lance, s-au trezit conduşi după o repriză „albă”, după cel de al patrulea gol marcat în UCL de Jude Bellingham. Gazdele au răsturnat scorul în doar 4 minute, cu golul marcat de Stone şi o reuşită de excepţie a lui Haaland.

Napoli a trecut la scor de neprezentare de un Rangers decimat de un cartonaş roşu, chiar pe Ibrox, Zielinsky ratând şi un penalty, când scorul era încă 0-0.

Ziua nu se putea încheia fără o surpriză, Benfica reuşind să se impună în faţa „bătrânei doamne” la Torino şi lăsându-i pe bianconerri fără niciun punct obţinut în grupă.

 

 

AC Milan – Dinamo Zagreb 3-1 (1-0)
Giroud 45 penalty, Saelemaekers 47, Pobega 77 / Orsic 56


Shaktar Donetk – Celtic Glasgow 0-0 (0-0)


Chelsea – RB Salzburg 1-1 (0-0)
Sterling 48 / Okafor 75


FC Copenhaga – Sevilla 0-0 (0-0)


Juventus – Benfica 1-2 (1-1)
Milik 4 / Joao Mario 43 penalty, Neres 55


Makabi Haifa – PSG 1-3 (1-1)
Chery 24 / Messi 37, Mbappe 69, Neymar 88


Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 (0-0)
Stones 80, Haaland 84 / Bellingham 55


Glasgow Rangers – Napoli 0-3 (0-0)
Politano 68 penalty, Raspadori 85, Ndombele 90+1


Real Madrid - RB Leipzig 2-0 (0-0)
Valverde 80, Asesnsio 90+1

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici